Plattsättning

Plattsättning i Västerås med omnejd

Med åren har vi både sett och gjort det mesta inom plattsättning, såväl inom våtrum som torra utrymmen. Det gör oss erfarna och säkra på vår sak. Vi vet vad som är ett bra utfört arbete och vad som är ett mindre bra utfört arbete. Som plattsättare känner vi stolthet över att leverera ett riktigt bra slutresultat.

Plattsättning i badrum ­– i Västerås med omnejd


Är det dags att renovera badrummet? Med hjälp av ett kompetent nätverk av hantverkare från olika branscher kan vi hantera hela renoveringen, från rivning till nytt badrum. Vår expertis är naturligtvis plattsättningen, men det förtar inte vår erfarenhet och kunskap inom totalentreprenad.

Säker renovering av badrum

Vid renovering av badrum är det viktigt att arbeta med säkerheten i åtanke. Det finns särskilda regler och föreskrifter att förhålla sig till för att ditt badrum ska uppfylla branschkraven. Vi är behöriga enligt Byggkeramikrådets kvalietsdokument för fackmannamässigt våtrumsarbete och kan därmed intyga vår kunskap inom renovering av våtrum som badrum och tvättstugor.  

Kontakta oss för rådgivningÖnskar du få reda på kostnaden för att renovera ditt badrum? Fyll i dina uppgifter i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig för ett samtal om dina idéer.